Många av våra elitförare satsar på Drift-SM 2017

 

I år har vi hopp om att SM i drifting kommer bli den seriösa och stora driftingserie som den har rätt att bli.

Många av våra Svenska förare diskuterar i en stängd grupp för driftingförare på Facebook, vilka event som kommer köras under kommande säsong. Många nämner SM och en av våra toppförare skriver uppmanande:

”Tycker faktist vi ska satsa på att få till så SM blir det de ska vara en gång för alla nu ja! SM är ju ändå det bästa vi har i Sverige och vi är såpass många duktiga förare så vi kan få detta till å bli bra!!”

Vi tror och hoppas nu att den Svenska driftingserien får en chans att kora Sveriges bästa driftingförare. Under många år har SM inte riktigt fått en chans, senast förra året var det många av våra toppförare som inte var med. Nu visar de Svenska förarna upp en gemensam front och säger att de vill satsa på SM i Sverige. Det ger även hopp för en starkare marknadsföring från de olika teamen som ställer upp i tävlingen. Vilket i sin tur ger en större spridning och hopp om att den svenska pressen ska skriva ännu mer om denna underhållande sport.

Den första SM-deltävlingen går av stapeln den 20170505 – 20170507 på Gröndal och vill du inte vänta så länge med att få se drifting i SM anda så kan du redan den 20170429 besöka Officiell Test/Try out SM/RM som körs ihop med Dotz Drift Break på Mantorp Park.

# # #

Kommentera

Vill du se mer sånt här? Följ Drift Magazine på Facebook så missar du inget!

Andra har även läst