Ny inspiration när Drift GP anländer till GTR Motorpark

 

Jag får se kära återseenden och helt nya byggen. Lusten att fota har helt klart kommit tillbaka starkare än någonsin. Denna helg är jag väl förberedd. Har laddat alla batterierna och tömt alla minneskorten. Varit och shoppat ett gråfilter då jag tydligt minns hur det var för två år sen när Drift Allstars var på Gröndal och solen stod som högst på hela sommaren. Alla bilder frättes ut och det var riktigt svårt att få till några bra bilder.

Laddar i skrivande stund upp bilderna i datorn och ska bli spännande att se om gråfiltret gjort nytta. Har även dammat av min gamla kamera med pytteliten skärm så det ska också bli kul att se om det blivit de bilder jag hoppas på.

 

# #

Kommentera

Vill du se mer sånt här? Följ Drift Magazine på Facebook så missar du inget!

Andra har även läst