Tutande muren på Hultsfred Drifttrack

 

Det är ett bra tag sen jag var på Hultsfred Drifttrack. Då blev det mycket härliga naturbilder. Den här bilden är tagen 2013.

Jag visste att de byggt om banan sedan jag var där sist. Så jag hade förväntningar och de infriades. En härlig mur längst med en sträcka av banan gav en utmaning till förarna och mycket annat som gör att det känns som en ”riktig” bana och inte en del av ett flygfält.

Så det finns inga bilder från förmiddagen då jag stod i utsläppet. Men lite bilder blev det sen på eftermiddagen.

Supran här var helt klart en av mina favoriter. Hoppas verkligen jag får se den fler gånger.

Jag bara måste berätta… muren… så kul! Varje gång en bil träffade någon av skumtuberna så tjöt en tuta som de hade kopplat på, fick då föraren 5 tutningar så var det riktigt grymt kört. Cred till hemmaförarna som vågade satsa på muren!

En till av de okända, för mig, men inte nu längre favoriterna var denna läckerbit. Grymt imponerad av hemmaförarna som slogs om pallen med några av Svenska SM förarna. Som tex.

Högst upp på pallen hittar vi Jocke Grahn som körde grymt bra hela dagen.

Fler bilder från dagen hittar ni i vårt galleri här. Tack för denna gång hoppas verkligen detta blir ett återkommande event. Då ses vi nästa år igen.


Kommentera

Vill du se mer sånt här? Följ Drift Magazine på Facebook så missar du inget!

Andra har även läst